Saturday, February 4, 2023
Jurnalism corect


Cum explică Marcel Ciolacu episodul de leșin de duminică: Stres şi de oboseală, dar şi de acuzele preşedintelui Iohannis

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 14 mai 2020 Etichete: , ,

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus că episodul de leșin prin care a trecut duminică, în timpul unei conferințe de presă, a fost cauzat de oboseală, de stres, , dar şi „de lupta politică din ultimele zile” şi de „supărarea” cauzată de declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis.

„Au fost şi anumiţi factori externi, cum sunt stresul şi oboseala, supărare, un pic de lipsă de aer unde s-a ţinut conferinţa de presă şi o cădere de tensiune. (…) Nu a fost un accident vascular, nu a fost ceva pe bază să am diabet. Dimpotrivă. Este un singur medicament care trebuie să mi-l administrez zilnic, deci nu… O singură pastilă, fără probleme. (…) Şi o predispoziţie din partea mea, tensiunea să-mi scadă când stau în picioare. (…) Eu nu mi-am văzut familia din ziua… cu o zi înainte de a vota Guvernul Orban. (…) A fost o perioadă complicată. Cred că de asta s-au şi strâns foarte multe, a fost şi o luptă politică un pic crescută în ultimele săptămâni şi cu nişte acuze foarte grave. (…) Da, inclusiv acuzele preşedintelui”, a susținut Marcel Ciolacu, miercuri seară, la Antena 3.

Întrebat dacă l-au afectat declarațiile președintelui Klaus Iohannis, Ciolacu a spus că da, adăugând că și familia i-a fost afectată.

„Normal că m-au afectat şi pe mine, dar mi-au afectat foarte mult familia. Şi eu consider, în continuare – nişte acuze nedrepte şi chiar o depăşire a liniei roşii în ceea ce priveşte anumite declaraţii politice. Au ieşit din această matcă de declaraţii politice”, a subliniat preşedintele interimar al PSD.

Liderului Partidului Social Democrat i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă pe care a susținut-o duminică. Marcel Ciolacu și-a revenit în scurt timp și a plecat la spital pentru a fi supus unor analize. Se pare că social-democratul a suferit un episod de lipotimie și hipocalcemie, conform doctorilor.

Citește și SpitalulMilitar, precizări despre starea de sănătate a lui Marcel Ciolacu / Liderul PSD a fost externat după ce a fost testat pentru Covid-19 / Ciolacu: Sunt bine! Mă întorc la treabă

sursa foto: Inquam photos/ George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW