Sunday, July 7, 2024
Jurnalism corect


Cum a reacționat jandarmerița prinsă cu droguri în poșetă în fața acuzațiilor: „Nu erau ale mele”

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 22 noiembrie 2023 Etichete: , , , ,

O angajată a Jandarmeriei Române a fost surprinsă de poliție având mai multe pliculețe cu substanțe pulverulente în geantă. Se presupune că ar putea fi cocaină, însă analizele de laborator vor confirma dacă acestea sunt sau nu droguri. Femeia a declarat pentru Observator că plicurile îi aparțin unei prietene. După incident, aceasta și-a luat concediu de odihnă și primește consiliere de la un psiholog.

Andreea Cătălina Bumbac este cea care a fost oprită de polițiști și percheziționată. După ce le-a spus autorităților că este purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenții, aceasta nu a scăpat de verificări. Prin urmare, angajata Jandermeriei Române a fost descoperită cu mai multe plicuri cu praf alb în poșetă, despre care se crede că ar fi droguri.

Tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce pot să vă spun este că doar am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele. Nu au fost ale mele. Au fost ale unei persoane care mi-a transmis un alt fapt. M-a rugat să îi ţin nişte bani, atâta tot. Nu am avut idee de ceea ce se întâmplă.”, este reacția Andreei Bumbac pentru Observator.

De asemenea, aceasta le-a declarat reporterilor că în banii pe care i-a primit erau ascunse plicurile, iar ea nu a știut nimic despre acest lucru.

Andreea Bumbac ar fi fost în trecut în atenția colegilor din cauza presupusului consum de droguri. În noiembrie 2021, s-a desfășurat o razie la Academie, folosind câini de urmă. Studenta ar fi atras atenția atunci când unul dintre câinii specializați în detectarea stupefiantelor a reacționat la mirosul său.

După incidentul de duminică, tânăra și-a luat concediu de odihnă, beneficiind de consiliere din partea unui psiholog și angajându-și un avocat. Dosarul a fost preluat de BCCO, iar Jandarmeria Română a demarat propriile verificări.

FOTO: Facebook

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW