Wednesday, July 3, 2024
Jurnalism corect


Cum a încercat Miruna Pascu să o convingă pe prietena fiului său mintă procurorii: Le zici că făceați mișto pe net. Nu le zici nimic

By Dragomir Georgiana , in Fara categorie , at 15 septembrie 2023 Etichete: , , ,

Noi detalii din ancheta în care este implicată familia lui Vlad Pascu, tânărul care accientat mortal doi studenți, în luna august, fiind sub influența drogurilor, ies la iveală. Potrivit referatului cu propunere de arestare preventivă, citat de Agerpres, cea care a denunțat-o pe Miruna Pascu, este chiar tânăra care se autointitulează „oxicomană”, într-un clip în care apare alături de Vlad Pascu.

Ea le-a spus procurorilor că Miruna Pascu i-a cerut să nu dea declarații în dosar, să nu spună că fiul său  se droga și cine sunt persoanele de la care le cumpăra substanțele interzise. Mai mult decât atât, mama lui Vlad Pascu ar fi amenințat-o pe tânăra denunțătoare că va furniza presei informații compromițătoare despre ea, dacă va spune tot ce știe anchetatorilor despre fiul său, aflat deja în arest preventiv.

„Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net…nu asta făceați de fapt? (…) Serios vorbesc, ia-ți un avocat dacă vrei să mergi pe ideile astea, pentru că iți repet, nu există o declarație a nimănui, decât doar dacă vrei tu să declari, și după o poză pe internet nimeni nu te poate învinui de nimic…nu există probă toxicologică, nu există nimic, înțelegi sau nu înțelegi? ”, i-ar fi spus Miruna Pascu prietenei fiului său.

Tânăra susține că s-a simțit amenințată de poziția socială a Mirunei Pascu: Este o persoană cu bani și relații

„În cadrul discuţiei mi-a spus că sunt labilă psihic şi proastă, în încercarea de a mă domina şi de a mă determina, intimidându-mă, astfel încât şi nu mă duc să dau declaraţie şi dacă totuşi mă duc să dau declaraţie, să nu spun adevărul. M-am simţit presată de felul în care mi-a vorbit şi de lucrurile pe care mi le-a spus, m-am simţit ameninţată. M-am simţit ameninţată şi de statutul social şi de poziţia de pe care îmi vorbea Pascu Miruna, care este o persoană cu bani şi relaţii. Eu am fost la DIICOT – Constanţa şi am spus adevărul, am declarat inclusiv faptul că ştiam de la Pascu Vlad că mama lui îi mai dădea pastile de Xanax. Acest subiect l-am abordat şi în discuţia cu Pascu Miruna, care s-a făcut că nu e în cunoştinţă de cauză şi că ar fi fost vorba de nişte pastile pe care le-ar fi avut ea în casă de pe nişte reţete mai vechi de-ale ei şi de-ale lui Vlad. Vlad Pascu dispunea de sume mari de bani, pe care îi lua de la părinţi, fără ştirea lor. În cursul audierilor de la Constanţa, avocatul lui Vlad a încercat să atenueze unele afirmaţii de-ale mele, privind obiceiul lui Vlad de a consuma droguri”, este un fragment din referatul procurorilor DIICOT în care asupra Mirunei Pascu  sunt lansate acuzații de infracțiuni asupra Justiției.

Miruna Pascu a fost arestată preventiv, vineri, 15 septembrie, după cum Main News a mai relatat. Mai multe detalii, puteți citi aici.

Părinții lui Vlad Pascu au afaceri imobiliare profitabile, spun apropiații lor.

Sursă foto: captură video

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW