Wednesday, January 26, 2022
Jurnalism corect


Cristian Rizea îl contrazice pe Rareș Bogdan, pe tema pozei în care apar împreună: Nu se dezice de prieteni, indiferent de situația în care se află

By Matthew Garvey , in Republica Moldova Stirile zilei , at 21 octombrie 2021

Cristian Rizea l-a contrazis pe europarlamentarul Rareș Bogdan, într-o declarație acordată joi, 21 octombrie, pentru Main News, după ce prim-vicepreședintele PNL a afirmat că poza postată pe rețelele sociale de fostul deputat PSD, în care cei doi apar împreună, nu a fost făcută în timpul vizitei sale în Republica Moldova, de săptămâna trecută.

Rizea a precizat că poza pe care a postat-o pe rețeaua de socializare a fost făcută vineri, 15 octombrie, în timpul unei vizite oficiale a europarlamentarilor români la Chișinău.

Săptămâna trecută, mai precis cred că vineri dimineață, nu mai știu”, a declarat Cristian Rizea, pentru Main News, întrebat când a fost făcută poza în care apare alături de europarlamentarul Rareș Bogdan.

Deși Rareș Bogdan a declarat, pentru Main News, că se delimitează de orice fel de asociere cu candidații de la Primăria Orașului Bălți și cu alegerile din localitate, Rizea susține contrariul.

Am vorbit și cu dânsul(…)Suntem prieteni vechi, care e problema? Chiar dacă avem opțiuni politice diferite, e un politician care își asumă ceea ce face(…)El nu se dezice de prieteni, în primul rând, indiferent de situația în care se află prietenii lui, în speță eu. Asta ar trebui să apreciați, nu ce fac politicienii acum, că întorc capul în altă parte. Și Eugen Tomac (n.r. europarlamentar PMP) a dat mâna cu mine, ce vreți să fac acum?”, a precizat fostul deputat PSD.

Context

Cristian Rizea, condamnat definitiv în România la 4 ani și 8 luni de închisoare, a postat o poză pe rețelele de socializare cu prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, prin care fostul deputat PSD a precizat că europarlamentarul îi susține candidatura la Primăria Orașului Bălți, din Republica Moldova.

Ii multumesc vechiului meu prieten Rares Bogdan europarlamentar si prim-vicepreședinte al PNL pentru vizita si pentru sustinerea candidaturii mele la Primaria orasului Balti ! 🔥”, este descrierea lui Cristian Rizea, în poza în care apare alături de Rareș Bogdan, publicată miercuri, 20 octombrie.

CITEȘTE ȘI: Fostul deputat PSD Cristian Rizea, condamnat în România, candidează la primăria unui oraș din Republica Moldova

Contactat de Main News, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a precizat miercuri, 20 octombrie, că nu s-a întâlnit cu Cristian Rizea în timpul deplasării din Republica Moldova.

Poza e mai veche, eu am făcut zeci de mii de poze, acum mai știu cu cine am făcut poze de-a lungul vieții mele…(…)Nu e de atunci (n.r. din timpul vizitei în Republica Moldova), de asta o și dă așa, să aibă izul de credibilitate, ce să-i faci lui Rizea? Caută să facă știre, reușește să facă știre, să se vorbească de el, de alegerile de la Bălți(…)Ca să poți să impui o știre pe piață trebuie să îi dai un aer de credibilitate, e simplu, acum sunt mai slab, în poza aia eram mai gras cu vreo 4-5 kilograme”, a declarat Rareș Bogdan, pentru Main News.

Rareș Bogdan a mai precizat, pentru Main News, că se delimitează de orice fel de asociere cu candidații de la Primăria Orașului Bălți și cu alegerile din localitate.

Mă delimitez de orice fel de asociere cu alegerile din Bălți și cu susținerea unui candidat la Bălți”, a afirmat Rareș Bogdan.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Europarlamentarul Rareș Bogdan, într-o poză alături de fugarul Cristian Rizea: E mai veche, am făcut zeci de mii de poze

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *