Sunday, June 16, 2024
Jurnalism corect


Cristian Popescu Piedone, după decizia BEM: V-am promis că după alegeri mă apuc de treabă și asta fac!

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 4 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Cristian Popescu Piedone a anunțat că promisiunile sale din campania electorală pentru alegerile parlamentare vor fi transformate în fapte, după ce BEM a decis să respingă sesizările privind renumărarea voturilor la Sectorul 5.

Primarul ales al Sectorului 5 a anunțat că s-a apucat de treabă, arătând că a sunat la 112 pentru demolarea unui zid care ar fi pus în pericol cetățenii sectorului.

CITEȘTE ȘI: Cristian Popescu Piedone, declarații uluitoare la reluarea dosarului Colectiv la Curtea de Apel: Veneam în fața dumneavoastră cu copiii mei morți și le spuneam cu toată sinceritatea, sunt nevinovat

E mult de muncă în Sectorul 5! V-am promis că după alegeri mă apuc de treabă și asta fac! Promisiunile mele se transformă în fapte!

❗️Am mers astăzi pe străzile din sector pentru a vedea ce avem de rezolvat în perioada următoare. Am și identificat o problemă majoră care trebuia rezolvată de îndată. Bucăți dintr-un zid stăteau să cadă într-o zonă extrem de circulată. Bucăți de beton care puteau să cadă oricând pe cei care treceau prin zona Mărgeanului, lucru care s-a întâmplat deja în trecut. Oamenii spun că au fost făcute numeroase sesizări la primărie, dar au fost ignorați de fosta conducere.
❗️Pentru că lucrurile nu puteau rămâne așa, am sunat la 112, iar un echipaj de poliție a asigurat perimetrul până când cei de la ISU au demolat zidul care punea în pericol siguranța oamenilor!
❗️Așa se întâmplă când un primar nu iese din birou timp de 4 ani. Nu l-a interesat care este situația reală din Sectorul 5. Însă lucrurile nu vor mai continua așa!

✅ V-am promis că voi sta printre dumneavoastră, că voi veni personal pe teren să văd care sunt problemele din sector! Nu avem timp de pierdut, sunt multe lucruri de făcut! Voi fi zilnic pe străzi, pentru că numai așa pot vedea exact care sunt lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm urgent!”, se arată în postarea lui Cristian Popescu Piedone, de pe Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW