Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Copil de patru luni suspect de coronavirus/ Concubinul mamei s-a întors din Italia și nu a anunțat autoritățile

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 24 martie 2020 Etichete: , ,

Un bebeluș de patru luni și mama acestuia sunt internați la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia- Secția Boli Infecțioase, fiind suspecți de coronavirus. Potrivit autorităților, concubinul femeii s-a întors pe cinci martie din Italia, fără a anunța oamenii legii, iar pe 13 martie a plecat în Franța.

A fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit sursei citate, pe 15 martie, polițiștii din orașul Zlatna s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la aceeași dată, femeia s-a prezentat la Centrul de Permanență Zlatna împreună cu fiul său în vârstă de patru luni, iar minorul prezenta simptome de febră. Cei doi au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, unde sunt internați în prezent.

Potrivit declarațiilor femeii, pe cinci martie concubinul acesteia s-a întors din Italia, fără a anunța organele cu atribuții în prevenirea și răspândirea coronavirusului să cunoască acest lucru, iar pe 13 martie acesta a plecat în Franța.

Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com