Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


Control la Spitalul Județean din Reșița, cerut de ministrul Sănătății

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 2 decembrie 2020

Nelu Tătaru a solicitat Inspecției Sanitare de Stat (ISS) să demareze un control la Spitalul Județean de Urgență Reșița, după ce în spațiul public au apărut imagini cu pacienți îmbrăcați sumar sau dezbrăcați, lăsați nesupravegheați pe holurile spitalului, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Sănătății.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a solicitat, în această dimineață, reprezentanților Inspecției Sanitare de Stat (ISS) să demareze de urgență un control la Spitalul Județean de Urgență Reșita, urmare a imaginilor apărute în spațiul public privind modul în care sunt tratați pacienții din cadrul secției de boli infecțioase.

CITEȘTE ȘI: FOTO Pacienți ai Spitalului Județean din Reșița, internați în condiții mizere / Conducerea a demarat o anchetă internă

ISS va verifica condițiile în care se acordă asistența medicală, respectarea circuitelor și a protocoalelor medicale în vigoare.

Ministerul Sănătății va demara un control și la Direcția de Sănătate Publică Caraș Severin pentru a verifica modul în care reprezentanții acestei instituții și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu în acest caz.

Conducerea Ministerului Sănătăţii a luat legătura cu reprezentanții autorităților locale, respectiv Consiliul Judeţean Caraș Severin, în subordinea căruia se află Spitalul Judeţean de Urgență Reșița pentru dispunerea măsurilor necesare pentru remedierea de urgență a deficiențelor, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW