Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Continuă atacurile între liderii din coaliție / Rareș Bogdan: Discutăm despre un lanț al vinovățiilor. Doamna Moldovan ar trebui să vorbească mai puțin

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 12 aprilie 2021

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a lansat, luni, noi atacuri la adresa USR PLUS, în urma evacuării pacienților din Spitalului Foișor. Europarlamentarul susține că există mai multe persoane care ar trebui să dea explicații în acest caz, printre care se numără ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, șeful DSU, Raed Arafat și managerul Spitalului Foișor, Cristian Stoica. 

Totodată, Rareș Bogdan a criticat-o pe Andreea Moldova, secretar de stat în Ministerul Sănătății și mână dreaptă a lui Vlad Voiculescu.

„O țară întreagă a fost șocată de ce s-a întâmplat vineri la Spitalul Foișor. Cineva trebuie să ne dea explicații. Vom avea astăzi de la managerul Stoica (n.r. – Cristian Stoica), la ministrul Voiculescu (n.r. – Vlad Voiculescu). Doamna Moldovan (n.r. – Andreea Moldovan) ar trebui să vorbească mai puțin și să se ocupe mai mult de minister. Domnul Arafat putea să prevadă situația de la Foișor. Ar trebui să știm de la Nicușor Dan ce a corespondat cu managerul Stoica. Situația nu este atât de gravă. Situația e mult mai liniștită în coaliție decât se vede în presă. În momentul acesta nu discutăm despre demiteri, discutăm despre un lanț al vinovățiilor. (…) Domnul Raed Arafat ar trebui să înțeleagă că așa cum are o mulțime de calități are și defecte. Ar trebui să mai exerseze și emoția. (…) A fost o greșeală aducerea lui Raed Arafat aici (n.r. – ședința BEx al PNL)”, a declarat Rareș Bogdan.

În plus, Rareș Bogdan s-a declarat extrem de nemulțumit de situația petrecută duminică, când ministrul Vlad Voiculescu a susținut o declarație de presă în același timp cu prim-ministrul Florin Cîțu

Un prim-ministru nu poate fi niciodată dublat de altcineva. Sper ca situația de ieri să fi fost o chestiune legată doar de lipsă de comunicare. Nu am mai văzut asta în istoria recentă”, a mai declarat Rareș Bogdan.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *