Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre primul acord MAI-BOR: Am știut doar parțial ce conține. Numai cine nu muncește nu greșește

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 16 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seară, că a știut doar parțial ce conține primul acord MAI-BOR, însă nu a știut toate măsurile care au fost luate de ministrul afacerilor Interne, Marcel Velea și Patriarhul Daniel. Orban susține că după ce a analizat reacțiile și îngrijorările cetățenilor, a decis să ceară modificarea documentului.

„Chiar dacă parțial avusesm o discuție cu ministrul, nu cunoșteam chiar în detaliu (…) Nu am intrat în analiză in detaliu, am avut doar o discutie, sigur că acordul mi-a fost transmis dupa semnare(…)Am urmărit îngrijorările, reacțiile, intervenția președintelui României a fost clară și fermă. Ulterior, acest acord a fost modificat și la ora actuală este conform tuturor ordonanțelor militare și recomandărilor specialistilor. Numai cine nu muncește nu greșește. Important e să fii atent și să ai reacție rapidă și s-a văzut intervenția rapidă, acordul a fost modificat”, a declarat Orban, la Digi24.

Întrebat dacă a cerut parohiei sale să îi fie adusă acasă Lumină în noaptea de Înviere, premierul a spus că nu a cerut încă, fiindcă este ocupat de dimineață până noaptea.

De asemenea, premierul a spus că de Paște va sta acasă împreună cu familia sa și le recomandă cetățenilor același lucru:

„Recomand să stea acasă, în familie, să evite orice deplasare, orice contact, orice apropiere fizică să aștepte cei care vor să primească Lumină să fie distribuită de către reprezentanții parohiilor și în perioada de până la Paște să se deplaseze cât mai puțin”, a declarat premierul Orban.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 60381 additional Information on that Topic: mainnews.ro/ludovic-orban-despre-primul-acord-mai-bor-am-stiut-doar-partial-ce-contine-numai-cine-nu-munceste-nu-greseste/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you can find 14331 more Info on that Topic: mainnews.ro/ludovic-orban-despre-primul-acord-mai-bor-am-stiut-doar-partial-ce-contine-numai-cine-nu-munceste-nu-greseste/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *