Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Congresul PNL | Virgil Guran neagă că delegația Dâmbovița i-ar fi huiduit pe Klaus Iohannis și Florin Cîțu

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 25 septembrie 2021

Senatorul Virgil Guran, unul dintre susținătorii lui Ludovic Orban la Congres, a ținut să infirme că delegația Dâmbovița, cea pe care o conduce, ar fi scandat lozinci împotriva președintelui Klaus Iohannis și a premierului Florin Cîțu. 

În momentul în care președintele Klaus Iohannis și-a făcut apariția în pavilionul central de la Romexpo, locul unde se desfășoară Congresul, unii dintre delegați au strigat lozinci de susținere pentru Ludovic Orban iar când șeful statului și-a susținut discursul din sală s-au auzit vociferări.

De asemenea, Florin Cîțu a fost huiduit copios în timp ce își susținea moțiunea de candidatură, prilej cu care Ludovic Orban a intervenit, sub pretextul de a-și calma susținătorii.

Cele mai importante declarații făcute de Virgil Guran: 

– Rareș (n.r. – către Rareș Bogdan), în numele tău dă-mi voie să cer scuze delegației Dâmbovița că a fost acuzată de comportament neadecvat. Nici vorbă de așa ceva. Sunt oameni civilizați.

– Niciodată când echipa a mers, nu am schimbat antrenorul. Ludovic Orban trebuie să rămână președinte.

– Avem nevoie să plafonăm prețurile la curent și gaz.

– Este foarte greu de lucrat cu USR PLUS, însă nu trebuie să aducem PSD.

– Avem nevoie de un conducător echilibrat care să poată să refacă guvernarea. Acel conducător este Ludovic Orban.

– Suntem liberali. Nu poate nimeni să ne impună cum să votăm.

Congres decisiv în PNL

Liberalii își aleg sâmbătă, 25 septembrie, viitorul președinte. Lupta se dă între actualul lider al PNL, Ludovic Orban, și premierul Florin Cîțu. Evenimentul are loc la Romexpo, unde sunt așteptați 5.000 de delegați. La congresul PNL participă și președintele Klaus Iohannis, care a anunțat de curând că îl susține pe actualul premier.

Urmărește AICI LIVE, pe mainnews.ro, cele mai importante momente și declarații de la Congresul PNL. 

CITEȘTE ȘI Ultimele ore de negocieri în campania internă din PNL, ce spun taberele | Politolog: Cei care nu vor câștiga vor pleca

Vezi parcursul în politică al lui Florin Cîțu, economistul ajuns premier, dar și cel al lui Ludovic Orban, care se află la a treia confruntare cu un candidat susținut de Klaus Iohannis.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW