Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Comunitate mobilizată de polițiști, pentru localizarea unui copil dispărut, în Botoșani – FOTO

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 17 martie 2024 Etichete: , , ,

Un copil în vârstă de doi ani, care a dispărut duminică la ora 15:00, este căutat cu ajutorul a trei drone echipate cu termoviziune, un vehicul cu șenile și patru ATV-uri. Aria în care a fost văzut ultima dată este înconjurată de pădure și teren cu denivelări, motiv pentru care echipa de căutare utilizează aceste echipamente pentru a explora zona. Peste 100 de persoane sunt implicate în operațiunea de căutare a copilului.

 

 

Peste 100 de forțe de ordine, voluntari și câini de urmă, ai Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și Poliției de Frontieră desfășoară activități, pentru localizarea minorului, în vârstă de 2 ani, semnalat dispărut astăzi, în jurul orei 15.00.

 

 

De asemenea, sunt utilizate trei drone cu termoviziune, o șenilată și patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită și teren cu denivelări.

Polițiștii, jandarmii, pompierii, polițiștii de frontieră, precum și voluntari din comunitate s-au mobilizat și continuă activitățile, pentru identificarea copilului.

 

Comentarii