Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Coca-Cola România donează bani pentru echipamente medicale, precum și băuturi pentru spitale și centre de carantină, în valoare totală de 200.000 de euro

By Madalina Balaceanu , in #NeImplicam , at 27 martie 2020 Etichete: , , ,

Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România au donat 100.000 de euro Crucii Roșii Române, fonduri ce vor fi folosite pentru achiziționarea de echipamente medicale și materiale necesare în această perioadă, pentru prevenirea infecției cu virusul Covid-19: măști de protecție, săpun, dezinfectant de mâini, șervețele și alte produse de igienă.

De asemenea, cele două companii au donat și o cantitate de băuturi, în valoare de 100.000 de euro. Aceste produse acoperă necesarul pentru o lună al spitalelor de boli infecțioase din țară specializate în tratarea coronavirusului și al centrelor de carantină. Băuturile vor ajunge la personalul medical și auxiliar, pacienți și cei găzduiți în centrele de carantină cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie din toată țara.

„Trecem printr-o perioadă în care este mai important ca oricând să rămânem uniți, solidari și implicați. Cei care luptă cu efectele acestei pandemii, de la autorități, instituții, ONG-uri, voluntari și pacienți, până la fiecare român care se adaptează unei situații cu totul noi, toți au nevoie de tot sprijinul pe care-l putem oferi. Salutăm eforturile tuturor celor implicați în această luptă, fiecare inițiativă care susține aceste demersuri și rămânem alături de comunitatea din care facem parte, continuând să ajutăm într-o perioadă în care avem nevoie, mai mult ca oricând, să putem conta unii pe ceilalți.”, au declarat reprezentantii Sistemului Coca-Cola în România.

„Mulțumim Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România pentru donația generoasă. Datorită acestui ajutor financiar vom putea sprijini mai multe spitale cu echipamente medicale necesare în această perioadă. De asemenea ne bucurăm să putem asigura apă și băuturi răcoritoare personalul din unitățile medicale, a declarant Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW