Thursday, April 25, 2024
Jurnalism corect


Clotilde Armand: Eu și Vlad Voiculescu am devenit principalii inamici ai PSD. S-au spus prea multe minciuni despre noi

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 6 februarie 2021

Clotilde Armand susține că atât ea, cât și ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, au devenit principalii „inamici” ai PSD. Primarul Sectorului 1 denunță linșajul mediatic din ultimele zile din partea unor „televiziuni de casă”.

Eu și Vlad am devenit principalii inamici ai PSD. Și suntem foarte încântați de asta. S-au spus prea multe minciuni și s-au scris multe știri false despre mine și ministrul Vlad Voiculescu în ultimele zile”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

După cum MainNews.ro a scris aici, primarul Sectorului 1 a fost linșat mediatic pe tema transferului a patru spitale în administrarea Primăriei Generale la postul de televiziune Metropola TV, înființat de Florin Pandele și finanțat din bani publici.

Știu, noi n-avem posturi de „televiziune de casă” conduse de foști turnători sau fugari anchetați de Justiția Română, noi am ales să oprim finanțarea din bani publici a acestor trusturi coordonate politic după bunul plac al unor personaje sinistre. Rezultatul? Am devenit amândoi principalele ține ale PSD pentru că avem curajul să ne luăm la trântă cu Mafia care a guvernat prea mult timp România”, a adăugat primarul Sectorului 1.

CITEȘTE ȘI: Clotilde Armand a publicat decizia Curții de Conturi pe care a invocat-o pentru a transfera patru spitale în subordinea PMB / Nicușor Dan: Dacă cineva nu se poate ocupa de instituțiile din Capitală, sunt deschis să le administrez

În plus, Armand a publicat un nou episod din vlog-ul „#dinPrimărie”, intitulat „Cum am ajuns eu și Vlad Voiculescu principalii inamici ai Mafiei”, în care stă de vorbă cu ministrul Sănătății pe tema redeschiderii școlilor, finanțării spitalelor, dar și a linșajului mediatic la care cei doi au fost supuși în ultimele zile.

Ministrul Sănătății a explicat că transferul celor 4 spitale din Sectorul 1 în administrarea Consiliului General al Municipiului București este un lucru normal, în timp ce Clotilde Armand și-a menținut poziția, arătând că celelalte sectoare au luat aceeași decizie cu privire la instituțiile sanitare pe care le-au avut în subordine.

Cei doi acuză, la rândul lor, administrația PSD că în cei 4 ani în care au guvernat nu ar fi făcut „nimic”, iar în momentul în care au intrat în opoziție „urlă și cer demisii”.

N-au finanțat, au lăsat o birocrație extraordinară, îmi trebuie nu știu câte voturi pentru a face o mică investiție”, sunt acuzațiile lui Clotilde Armand la adresa PSD.

Sursă foto: Clotilde Armand / Facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW