Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Clotilde Armand a publicat decizia Curții de Conturi pe care a invocat-o pentru a transfera patru spitale în subordinea PMB / Nicușor Dan: Dacă cineva nu se poate ocupa de instituțiile din Capitală, sunt deschis să le administrez

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 4 februarie 2021

Clotilde Armand a publicat decizia Curții de Conturi pe care a invocat-o în timpul ședinței Consiliului Local Sector 1 pentru a transfera patru spitale în subordinea PMB. Nicușor Dan, în replică, susține că Primăria Capitalei poate prelua administrarea unor proiecte și instituții din București, cu condiția să le fie asigurată finanțarea. 

În ședința Consiliului Local Sector 1 de miercuri, 4 spitale au fost trecute în administrarea Consiliului General al Municipiului București. Clotilde Armand susține că această decizie a fost luată, inițial, în urmă cu 11 ani.

Consiliul Local al Sectorului 1 a hotărât în data de 29.10.2010 trecerea celor 4 spitale din administrarea Sectorului 1 în administrarea Consiliului General al Municipiului București. Interesant, nu? În urmă cu 11 ani s-a hotărât asta”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ulterior, primarul Sectorului 1 a publicat decizia Curții de Conturi, prin care este justificat transferul celor patru spitale.

Menținerea nejustificată în administrarea Administrația unităților de învățământ preuniversitar și a unităților sanitare publice sector 1 a patru spitale clinice de urgență aflate în subordinea Ministerului Sănătății ca urmare a nepunerii în aplicare a legii”, se arată în decizia Curții de Conturi, din 2016.

În replică, primarul Capitalei a precizat că echipa PMB este dispusă să administreze proiecte și instituții „dacă cineva nu se poate ocupa” de ele.

Eu sunt absolut deschis să administrez cât mai multe lucruri care privesc calitatea vieții bucureștenilor, doar să fie asigurată finanțarea către Primăria Municipiului București pentru asta”, a precizat Nicușor Dan.

Cele patru spitale sunt Spitalul Clinic de Urgență, Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice.

Decizia Curții de Conturi:

Iată decizia Curții de Conturi a României din 2016:
– „Menținerea nejustificată în administrarea Administrația…

Publicată de Clotilde Armand pe Joi, 4 februarie 2021

Anunțul inițial al lui Clotilde Armand:

Circulă de aseară (pe mai multe posturi de televiziune conduse de turnători sau fugari deveniți milionari după ce au…

Publicată de Clotilde Armand pe Joi, 4 februarie 2021

Replica lui Nicușor Dan: 

Înțeleg că există dorința, în ultima vreme, a transferului unor obiective dificil de administrat, către Primăria…

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 4 februarie 2021

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: mainnews.ro/clotilde-armand-a-publicat-decizia-curtii-de-conturi-pe-care-a-invocat-o-pentru-a-transfera-patru-spitale-in-subordinea-pmb-nicusor-dan-daca-cineva-nu-se-poate-ocupa-de-institutiile-din-capitala-s/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you will find 93593 more Information to that Topic: mainnews.ro/clotilde-armand-a-publicat-decizia-curtii-de-conturi-pe-care-a-invocat-o-pentru-a-transfera-patru-spitale-in-subordinea-pmb-nicusor-dan-daca-cineva-nu-se-poate-ocupa-de-institu…

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW