Sunday, August 9, 2020
Jurnalism corect


Clinica stomatologică din Pitești unde a fost anesteziat copilul care a murit: Dezinformarea, speculațiile și goana după senzațional s-au dovedit mai importante decât căutarea adevărului

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 13 februarie 2020 Etichete: ,

Clinica stomatologică din Pitești unde a fost anesteziat copilul de patru ani care a intrat în comă și apoi a murit a scris o postare în care acuză că „dezinformarea, speculaţiile şi goana după senzaţional s-au dovedit o dată în plus mai importante decât căutarea adevărului”.

Clinica Teddy Care din Pitești susține că așteaptă rezultatele anchetelor care au fost deschise pentru a înțelege ce s-a întâmplat în cazul băiețelului de patru ani.

Stim ca toata lumea asteapta o reactie de la noi si, mai mult decat orice, ne dorim sa intelegeti ca ne este la fel de greu ca fiecaruia dintre dvs. sa intelegem si sa acceptam ceea ce s-a intamplat in clinica noastra. O clinica in care sunt tratati si copiii nostri, ai colegilor, prietenilor si cunostintelor noastre.

Inainte de toate, suntem oameni si parinti – de aceea ceea ce s-a intamplat in casa noastra este atat de dureros, de greu de acceptat, atat de greu de trait si de inteles. In aceste momente, gandurile si inimile noastre sunt insa alaturi de parinti, nu facem decat sa ne rugam sa aiba putere si liniste.

Ne dorim mai mult decat oricine sa intelegem ce s-a intamplat, asteptam rezultatul investigatiilor si anchetelor in curs, speram din tot sufletul ca vor aduce raspunsurile pe care toata lumea le asteapta si ca nu vor lasa loc de alte interpretari. Caci, din pacate, pana in acest moment, dezinformarea, speculatiile si goana dupa senzational s-au dovedit o data in plus mai importante decat cautarea adevarului.

Inca o data va rugam sa aveti toata increderea ca, in momentul in care vom avea toate datele, vom fi primii care vom dori sa le facem publice. Pana atunci, ne dorim sa respectam durerea parintilor, alaturi de care suntem cu tot sufletul nostru”, se arată pe pagina de Facebook a clinicii.

Polițiștii din Argeș fac cercetări pentru ucidere din culpă în cazul copilului de patru ani care a murit în urma unei anestezii făcute la clinica stomatologică din Pitești.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *