Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Circulația rutieră în Pasajul Unirii va fi oprită în următoarele două nopți

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 27 martie 2023 Etichete: , , ,

Circulația rutieră în Pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre Bulevardul Dimitrie Cantemir către Universitate, va fi oprită, în următoarele două nopți (27-29 martie), între orele 23.30 – 05.30.

În intervalul menționat, constructorii vor conecta scuarul care se amenajează  pe mijlocul Bulevardului Dimitrie Cantemir la o sursă de electricitate din interiorul pasajului. Prin intermediul acesteia,  vor fi alimentate sistemele electronice (camere video, panouri de informare, senzori etc) care urmează a fi montate pe porțile de avertizare și de gabarit de la intrarea în tunelul rutier.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte întocmai semnele de circulație, precum și indicațiile polițiștilor rutieri aflați la fața locului, transmite Primăria Sectorului 4.

Potrivit sursei citate, sistemul electronic de panouri de avertizare și semafoare care va fi montat la cele două intrări în pasaj va putea fi folosit și în cazul unor eventuale situații de urgență apărute în interiorul tunelului rutier: incendii, inundații, accidente.

Sursă foto: Primăria Sector 4 București

Comentarii