Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Ciprian Ciucu, acuzații grave la adresa lui Gabriel Mutu: Reabilitarea unui apartament ajunge să coste 14.000 de euro. Pe piața liberă costă maxim 3.000 de euro

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 5 iulie 2020 Etichete: , ,

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a lansat o serie de acuzații grave la adresa actualului edil, Gabriel Mutu. Liberalul susține că anveloparea blocurilor din sector s-a făcut la preț supraevaluat față de cel al pieței, iar lucrările sunt de proastă calitate. Cu privire la Planul Urbanistic Zonal al Sectorului 6, Ciucu spune că acesta a fost încredințat unei firme, fără licitație, cu scopul de a „înlesni costrucții pe locuri de joacă și în parcuri”.

„Am pus în 10 puncte cartea neagră a guvernării PSD în Sectorul 6. Am avut 3 ani de delăsare și un an de lucrări de mântuială. După ce s-a împrumutat cu 240 de milioane de euro, Gabriel Mutu s-a apucat să facă lucrări de ochii soacrei, lucrări care vor dura foarte puțin deoarece calitatea lor este extrem de proastă. Reabilitarea termică este puțină, scumpă și proastă. A reabilitat termic doar câteva blocuri care să se vadă pe la stradă dar dacă mergeți prin cartiere o să vedeți că este aproape inexistentă. Oamenii nu știu când blocul lor va ajunge să fie reabilitate. (…) Reabilitarea unui apartament cu două camere ajunge să coste 14.000 de euro. Pe piața liberă costă maxim 3.000 de euro dacă includem și lucrările pentru acoperiș, casa scării sau subsol. Aceste reabilitări se fac la a treia sau a patra mână,” a declarat Ciprian Ciucu, la conferința de presă dedicată lansării candidaturii.

De asemenea, Ciprian Ciucu l-a acuzat pe Gabriel Mutu că nu și-a îndeplinit obiectivul cu privire la creșterea locurilor în creșe și gradinițe

„A promis creșe și grădinițe în campanie. În Sectorul 6 sunt doar trei creșe iar locurile la grădinițe sunt insuficiente. Mai mult, sunt școli în care copiii învață în containere,” a adăugat Ciucu.

În plus, candidatul liberal susține că Gabriel Mutu a acordat prin încredințare directă Planul Urbanistic Zonal al Sectorului 6 cu scopul de a putea acorda autorizații de construcție după bunul plac.

Au apărut construcții haotice, nesistematizate. PUZ-ul Sectorului 6 a fost făcut cu 30.000 de euro. Un PUZ costă cel puțin câteva sute de mii de euro dacă este făcut pe bune. Acesta a fost făcut prin încredințare directă pe 30.000 de euro pentru a da fel și fel de înlesniri la costrucții pe locuri de joacă, în parcuri și în locuri de parcare. Au apărut cartiere întregi nesistematizate și blocuri în locuri aglomerate,” a declarat Ciprian Ciucu.

CITEȘTE ȘI: Conferința de lansare a candidatului PNL la Sectorul 6, bruiată de trei pensionari / Ciprian Ciucu: Este o tehnică pusă la cale de Gabriel Mutu și PSD Sector 6

Sursa foto: Facebook / Ciprian Ciucu

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW