Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Conferința de lansare a candidatului PNL la Sectorul 6, bruiată de trei pensionari / Ciprian Ciucu: Este o tehnică pusă la cale de Gabriel Mutu și PSD Sector 6

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 5 iulie 2020 Etichete: , ,

Trei pensionari au întrerupt conferința de presă pentru lansarea candidatului PNL la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu. Unul dintre aceștia a devenit extrem de agresiv în momentul în care a luat cuvântul ministrul Muncii, Violeta Alexandru, și a putut fi cu greu temperat de persoanele prezente la eveniment.

Ciprian Ciucu a declarat că pensionarii ar fi recunoscut în fața sa că au fost trimiși de către primarul social-democrat de la Sectorul 6, Gabriel Mutu.

„Acum o jumătate de oră câțiva pensionari au venit să întrebe dacă aici este evenimentul. Au zis că au fost trimiși de PSD Sector 6. Este o tehnică de bruiere pe care Gabriel Mutu și PSD Sector 6 au pus-o la cale,” a declarat Ciprian Ciucu.

Nu ar fi pentru prima data când PSD încercă sabotarea conferințelor de presă susținute de rivalii politici din București. În urmă cu câteva săptămâni, viceprimarul Capitalei, Adrian Bădulescu, respectiv oamenii firmei de salubritate a Sectorului 5, au încercat bruierea conferințelor de presă organizate de candidatul comun al opoziției la Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 47195 more Information on that Topic: mainnews.ro/video-conferinta-de-lansare-a-candidatului-pnl-la-sectorul-6-bruiata-de-trei-pensionari-ciprian-ciucu-este-o-tehnica-de-bruiere-pe-care-gabriel-mutu-si-psd-sector-6-au-pus-o-la-c…

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW