Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ciolacu: PSD nu ia în calcul o moțiune de cenzură, însă va sesiza CCR pentru legile aflate în dezbatere

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 12 decembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că partidul pe care îl conduce că nu va iniția o moțiune de cenzură, dar va sesiza Curtea Constituțională considerând că „este un conflict constituțional să vi cu asumarea atâta timp cât legile sunt în dezbatere”.

„PSD nu ia în calcul o moțiune de cenzură pe aceste trei legi, pe fondul legilor. Ele, culmea sunt într-o zonă foarte înaintată de dezbatere în Parlament, atât în Senat și este posibil ca săptămâna viitoare să fie votate, de aceea nu înțeleg de ce s-a venit cu asumare. Mai mult, considerăm că este un conflict constituțional să vi cu asumarea, atâta timp, cât legile sunt în dezbatere. Tocmai de aceea, pe cele două legi vom sesiza CCR pentru că este un conflict instituțional între Guvern și Parlament. Nu înțeleg de ce nu este lăsat Parlamentul să legifereze”, a spus Marcel Ciolacu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/ciolacu-psd-nu-ia-in-calcul-o-motiune-de-cenzura-insa-va-sesiza-ccr-pentru-legile-aflate-dezbatere/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *