Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Ciolacu intervine în războiul Orban-Firea: Mai aveți tupeul să le vorbiți cetățenilor despre bun simț!

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 22 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Marcel Ciolacu intervine în scandalul dintre premierul României și primarul general al Capitalei pe tema bugetului și îl acuză pe Ludovic Orban că i-a favorizat pe primarii PNL și că dă dovadă de „nerușinare”.

„Bun simț, domnule Orban, este să aloci banii publici, transparent, în funcție de nevoile reale ale comunităților locale și indiferent de cine sunt conduse.

Nerușinare este să pedepsești cetățenii pentru că sunt conduși de un primar de altă culoare politică. Așa cum ați făcut dumneavoastră acum trei zile, când ați golit ilegal fondul de rezervă către primarii PNL!

Chiar dacă matematica nu este domeniul dvs forte, cifrele sunt clare: pentru cei 53% primari PSD ați alocat 100.707mii lei, iar pentru 33% primari PNL ați alocat TRIPLU, 283.670 mii lei.
Și mai aveți tupeul să le vorbiți cetățenilor despre bun simț!

PS: Nu o mai jigniți pe Gabriela Firea. Dacă aveți curaj candidați împotriva ei în alegeri. Sau vă e teamă că luați 11% ca data trecută?!”, a scris Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și Ludovic Orban, atac la adresa Gabrielei Firea: Bucureştiul este cel mai bogat oraş din România/ A cere bani de la bugetul de stat mi se pare o lipsă de bun-simţ

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 25454 additional Info on that Topic: mainnews.ro/ciolacu-intervine-in-razboiul-orban-firea-mai-aveti-tupeul-sa-le-vorbiti-cetatenilor-despre-bun-simt/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW