Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ciolacu: În acest moment, PSD și Pro România au suficientă majoritate de a trece un Guvern în Parlament

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 6 februarie 2020 Etichete: , , ,

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat înainte de a merge la consultările cu președintele Klaus Iohannis că social-democrații, împreună cu Pro România, au suficientă majoritate pentru a trece un Guvern în Parlamentul României,

„Mandatul nostru este foarte clar. Avem o propunere de prim-ministru în persoana domnului Remus Pricopie, suntem două forțe politice care susținem aceeași propunere, cu alte cuvinte am conturat cea mai mare majoritate parlamentară în acest moment.

În acest moment, PSD și Pro România au suficientă majoritate de a trece un guvern în Parlamentul României”, a declarat liderul interimar al PSD.

Într-o postare pe Facebook, PSD a explicat că soluția aleasă de președintele Klaus Iohannis de a nu da mandat PSD „doar va adânci criza în loc să o rezolve”.

„PNL și Orban nu au #majoritate în acest moment. S-a văzut foarte clar ieri!

Este responsabilitatea președintelui Iohannis, ca garant al respectării Constituției, să desemneze un premier care poate forma o majoritate. Este responsabilitatea președintelui să nu arunce România într-o lungă criză politică, ale cărei costuri economice să fie suportate tot de români”, a precizat PSD.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *