Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Cine este medicul care lua bani și mâncare de la sibienii care aveau nevoie de pensii

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 30 octombrie 2023 Etichete: , , , , , ,

Medicul acuzat că a luat  șpagă de la sibienii care aveau nevoie de pensii pentru invaliditate se numește Marin Tiberiu Ioan, notează oradesibiu.ro. Potrivit anchetatorilor, el ar fi  primit sume de bani, cuprinse între 500 și 2.000 lei, precum și produse alimentare, pentru a-i evalua medical pe sibienii care cereau pensie de invaliditate. Medicul era ajutat de asistentul medical, care, la rândul lui, este urmărit penal pentru luare de mită în formă continuată.

Medicul Marin Tiberiu Ioan a învățat la Grupul Școlar „Nicolaus Olahus” din Hunedoara, după care a studiat la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, potrivit datelor publicate pe contul său public de Linkedin.

Potrivit ultimei declarații de avere, publicată pe site-ul Agenției Naționale de Integritate(ANI) în 2017,  consultată pe Main News,  Marin Tiberiu Ioan a  lucra la Penitenciarul Deva, deținea un apartament în Orăștie de 56 mp, un autoturism Skoda Octavia, fabricat în 2007 și achiziționat în leasing. Avea credite luate de la mai multe bănci în valoare totală de peste 160 de mii de lei și nu deținea depozite bancare.

La acest moment, Tiberiu Ioan Marin este și medic în cadrul Compartimentului Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Mediaș, iar soția sa, Mihaela Marin este medic de familie și obține peste 10.000 de lei pe lună, potrivit documentului postat pe site-ul ANI.

Procurorii vor audia mai multe persoane în acest caz și vor decide, dacă se impun măsuri preventive.

Sursă foto: Facebook

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW