Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


UPDATE Charles Michel, vizită în Odessa de Ziua Europei. A fost nevoit să se adăpostească în urma unui atac aerian

By Matthew Garvey , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 9 mai 2022

UPDATE Președintele Consiliului European a fost nevoit să se adăpostească în timpul vizitei în Odessa, după ce o rachetă a lovit sudul orașului ucrainean, potrivit unui oficial european citat de The Guardian.

În timpul întâlnirii (n.r. cu premierul Smyhal), participanții au fost nevoiți să o întrerupă și să se adăpostească(…)(n.r. Charles Michel) a avut oportunitatea să vadă cum racheta a distrus o clădire rezidențială, cei afectați fiind civilii inocenți”, a spus oficialul UE.

Știrea inițială

De Ziua Europei, președintele Consiliului European, Charles Michel, a vizitat Odessa, unul dintre orașele afectate în timpul războiului declanșat de Federația Rusă în Ucraina.

Am venit să serbez Ziua Europei în Odessa, orașul unde Pușkin a spus că se poate simți Europa și unde, astăzi, cetățenii ucraineni își protejează monumentele de gloanțe și rachete și libertatea de agresiunea rusă. Nu sunteți singuri. Uniunea Europeană este alături de voi”, a scris Charles Michel, pe Twitter, în timpul vizitei în Odessa.

Premierul Ucrainei, Denys Shmyhal, susține că a discutat cu președintele Consiliului European despre nevoia adoptării unui nou pachet de sancțiuni la adresa Rusiei.

I-am mulțumit pentru bunăvoința de care a dat dovadă pentru a restaura Ucraina. I-am subliniat importanța integrării Ucrainei în Uniunea Europeană”, a scris Denys Shmyhal, pe Twitter.

Sursă foto: Twitter / Charles Michel

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW