Wednesday, December 7, 2022
Jurnalism corect


CFR Călători va lansa o aplicație pentru vânzarea biletelor

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 11 iunie 2021

Pe data de 24 iunie, odată cu începerea sezonului estival, CFR Călători va lansa o aplicație destinată telefoanelor și tabletelor pentru vânzarea biletelor, a anunțat vineri directorul companiei, Ovidiu Vizante.

„În era modernă, zic eu că suntem cu un picior acolo. Niciodată nu vom fi acolo unde doriţi dumneavoastră sau unde ne dorim noi. Ideea este în felul următor: odată cu începerea sezonului, adică în 24 iunie, se va lansa aplicaţia mobilă pentru achiziţia biletelor. Exista varianta de cumpărare a biletelor online, dar nu exista această variantă de achiziţie pe dispozitive mobile”, a declarat Ovidiu Vizante, citat de Agerpres.

În prezent, biletele CFR pot fi achiziționate online doar prin intermediul portalului web al companiei (www.cfrcalatori.ro).

Ovidiu Vizante a fost prezent, vineri, în Gara de Nord, pentru a dat startul circulației „Trenurilor Soarelui”, care vor circula spre litoral până pe 5/6 septembrie. Călătorii vor avea la dispoziție 40 de trenuri ce vor asigura zilnic legături directe din toată țara cu staţiunile de la Marea Neagră și cu Delta Dunării.

CITEȘTE ȘI: Directorul CFR Călători dorește scumpirea biletelor: Aceste tarife datează din 2013

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW