Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


Cetățean olandez, principalul suspect în cazul morții fetiței din Dâmbovița. Bărbatul este urmărit penal pentru omor

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 23 septembrie 2019 Etichete: , ,

Un cetățean olandez a devenit principalul suspect în cazul morții minorei de 11 ani din județul Dâmbovița. Potrivit unor surse, bărbatul a părăsit teritoriul României, după ce a fost în prealabil audiat de polițiștii români. 

Update

Bărbatul din Olanda a fost pus sub urmărire penală pentru omor, agresiune sexuală și lipsire de libertate.

Știrea inițială

Potrivit anchetatorilor, fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Şuţii a fost ucisă la un interval de maximum 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

Fetița a fost găsită decedată, duminică, într-o zonă cu vegetație. Anchetatorii spun că pe corpul fetei sunt urme de violență însă nu se știe dacă sunt din cauza animalelor sălbatice din zonă sau din alte cauze. Asta urmează să se stabilescă la autopsie.

Fata a plecat vineri de la şcoală şi nu a mai ajuns acasă. O cameră de supraveghere instalată pe clădirea şcolii a înregistrat-o vineri, la ora 17:19, în timp ce pleca spre casă. Au fost ultimele imagini cu ea în viață.

Ea a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter.

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com