Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Cătălin Drulă: Coaliţia are zilele numărate, suntem pregătiţi să ne întoarcem la guvernare

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 17 februarie 2022

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a declarat joi, 17 februarie, că partidul pe care îl conduce este pregătit să se întoarcă la guvernare. Totodată, fostul ministru al Transporturilor a punctat că actuala coaliţie de guvernare „are zilele numărate”.

„Eu cred că această coaliţie are zilele numărate, noi suntem pregătiţi să ne întoarcem la guvernare, avem cea mai bună resursă umană şi am demonstrat acest lucru”, a declarat Drulă la emisiunea Talk News de la Profit TV, citat de News.ro.

El a adăugat că dacă USR va intra la guvernare înainte de alegerile din 2024, formațiunea „va intra pe o bază negociată”

„(…) Dacă nu intrăm la guvernare până în 2024, intrăm după alegeri, din poziţie de prim partid, după ce convingem societatea”, a mai afirmat Cătălin Drulă.

În același timp, el a criticat declarațiile contradictorii și certurile recente din coaliția de guvernare.

„La partidele mari, resursa umană s-a degradat şi nu mai pot livra (…) Încă o dată, PSD ne demonstrează că nu mai e în stare să gestioneze administraţia publică a ţării, să gestioneze proiecte de construcţie de spitale, ne-au promis şi acum cinci ani (…) Nu sunt în stare să mai facă niciun proiect de construcţie majoră (…)

Au aflat că PNRR înseamnă muncă (…) E mult mai uşor în politică cu gargară. Sunt frustraţi de neputinţa lor”, a mai declarat acesta.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *