Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Călin Popescu Tăriceanu acuză că Guvernul a vopsit noile mașini ale Poliției Române în culorile PNL

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 27 august 2020 Etichete: , ,

Călin Popescu Tăriceanu, candidat la Primăria Generală a Municipiului București, a acuzat Guvernul că vopsește mașinile Poliției Române în culorile PNL. Acesta a precizat că a venit rândul Poliției Române să contribuie la victoria celor de la PNL.

Fostul Președinte al Senatului a declarat că Poliția Română își aduce „contribuția la victoria PNL-iștilor”, fiind singura explicație pe care acesta o vede ca fiind logică, în urma schimbării de design a mașinilor deținute de Poliția Română.

Guvernul nu lasă pe dinafara campaniei electorale nici una dintre instituțiile publice. După ce au transformat coronavirusul în agent electoral și pe medici în purtători de cuvânt ai politrucilor, acum este rândul Poliției Române să-și aducă contribuția la victoria PNL-iștilor! Doar așa îmi pot explica de ce Poliția Română își redecorează mașinile în galben – albastru. Adică, exact culorile PNL! Ideea este următoarea: în loc să dați banii pe vopsit mașini și schimbat uniforme, mai bine luptați-vă cu interlopii. Băgați mai mulți agenți pe stradă și mai puțini prin birouri. Arătați că nu politica este crezul vostru, ci siguranța cetățeanului! O ultimă întrebare pentru șefii poliției: dacă vor câștiga alții alegerile, aveți pregătite și alte culori pentru revopsirea mașinilor?”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, printr-o postare pe Facebook.

IGPR a transmis, printr-un comunicat, că noul model al mașinilor de poliție este în concordanță cu cel al altor state UE și că acestea au fost recolantate în albastru și galben, cu elemente de culoare verde fosforescent, pentru a asigura vizibilitatea pe timp de ceață și pentru a putea fi diferențiate de mașinile celor de la Poliția Locală.

CITEȘTE ȘI: IGPR a cerut înregistrarea noului design al mașinilor de poliție la OSIM

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW