Monday, April 19, 2021
Jurnalism corect


Bugetul de stat pe anul 2021, adoptat în ședința de Guvern / Florin Cîțu: Au fost alocate fonduri suplimentare către Ministerul Sănătății și Ministerul Transporturilor

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 19 februarie 2021

Bugetul de stat pe anul 2021 a fost aprobat vineri în cadrul unei ședințe de Guvern, cu un deficit bugetar de sub 7,2%, a anunțat Florin Cîțu. Bugetul va ajunge în Parlament pentru a fi dezbătut, iar deputații și senatorii vor putea depune amendamente. 

Varianta aprobată va fi făcută publică în momentul în care merge la Parlament. Nu au fost modificări importante, deficitul rămâne același”, a declarat Florin Cîțu.

Prim-ministrul a anunțat că anumite ministere au primit mai mulți bani din Fondul de Rezervă.

Bugetul Ministerului Sănătății a fost mai mare de la început, dar au fost alocate în ședința de astăzi fonduri suplimentare. Și bugetul Ministerului Transporturilor a fost suplimentat. Sunt mai multe obiective care au fost finanțate din Fondul de Rezervă, proiecte importante pentru comunități”, a adăugat prim-ministrul.

În ședința de joi, Guvernul a adoptat Ordonanța de Urgență ce prevede unele măsuri fiscal-bugetare, printre care se numără neacordarea voucherelor de vacanță, limitarea călătoriilor studenților, dar și amânarea termenului de aplicare a Legii pensiilor.

CITEȘTE ȘI: Florin Cîțu: Bugetul pe anul 2021 va fi aprobat vineri. Nu vom introduce noi taxe, vom face reformă

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW