Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


BREAKING USR PLUS amenință cu moțiunea de cenzură. Formațiunea cere un nou premier

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 septembrie 2021

Biroul Național al USR PLUS a decis joi, 2 septembrie, să susțină o moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu, după demiterea ministrului Justiției, Stelian Ion. Acest lucru s-ar întâmpla în cazul în care restul partidelor din coaliție, PNL și UDMR, nu vor desemna un „nou premier care să formeze un nou guvern”.

USR PLUS anunță că își retrage sprijinul politic pentru premierul Cîțu, care a aruncat țara în criză politică. USR PLUS nu a girat şi nu va gira niciodată jaful din bani publici, în nicio formulă de guvernare(…)În situația în care discuțiile din Coaliție vor eșua în propunerea unui nou premier, USR PLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu”, potrivit unui comunicat de presă transmis de USR PLUS.

Propunerea USR PLUS pentru funcția de ministru al Justiției în noul Guvern va fi tot Stelian Ion, iar membrii formațiunii dau vina pe Florin Cîțu pentru reformele „întrerupte” din justiție.

Biroul Național a decis convocarea Comitetului Politic USR PLUS în data de 11 septembrie. Totodată, liderii PNL se vor întruni în Biroul Politic Național, convocat pentru joi, 2 septembrie, potrivit unor surse politice.

CITEȘTE ȘI: Stelian Ion, după ce a fost demis de Florin Cîțu: Povestea are un substrat nevăzut

Sursă foto: Inquam photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW