Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


BREAKING Noi măsuri propuse de CNSU: În weekend, circulația ar putea fi restricționată de la ora 20 și magazinele închise de la 18 în cazul localităților cu incidența peste 4 – SURSE

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 25 martie 2021

UPDATE Ora 15:30 În acest moment, membrii CNSU iau în calcul să renunțe la propunerea de a restricționa circulația în afara localităților ce au incidența cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile de peste 3 cazuri la mia de locuitori.

Știrea inițială

Circulația ar putea fi restricționată de la ora 20 și magazinele ar putea fi închise la ora 18:00 vineri, sâmbătă și duminică, în localitățile cu incidența de peste 4 cazuri la mia de locuitori, în timp ce restricțiile menționate ar putea fi aplicate pentru tot restul săptămânii în cazul localităților cu incidența de peste 7.5 cazuri la mia de locuitori, potrivit unor surse MainNews.ro.

Acestea sunt noile măsuri propuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU), în cadrul ședinței de joi.

Circulația ar putea fi restricționată în afara localităților ce au incidența cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile de peste 3 cazuri la mia de locuitori.

Sălile de sport vor fi închise în toate localitățile din România.

În schimb, autoritățile iau în calcul să ridice toate restricțiile de circulație în nopțile Paștelui catolic și ortodox.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: SURSE Bisericile ar urma să fie deschise de Paște până la 2 dimineața

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW