Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


BREAKING Ciucu demisionează de la conducerea PNL București

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 28 februarie 2023 Etichete: , ,

Ciprian Ciucu și-a anunțat marți, 28 februarie, demisia din funcția de președinte al organizației PNL București. 

Ales în iulie 2021, în urma unei lupte strânse cu Violeta Alexandru în funcția de șef al organizației PNL București, Ciprian Ciucu nu a reușit să reziste foarte mult în această postură. În ciuda faptului că premierul Nicolae Ciucă este și președinte al PNL, sprijinul pentru primarul Sectorului 6 a fost extrem de slab, iar pe alocuri inexistent. Așa cum Mainnews.ro a relatat în noiembrie 2022, Nicolae Ciucă i-a refuzat cererea lui Ciprian Ciucu de pentru transferul unei parcele de teren aflate la MApN în vederea amenajării unui parc.

Și în cazul preluării ELCEN de către Primăria Capitalei, pentru care Ciucu a făcut lobby, Nicolae Ciucă a fost aproape la fel de reticent. Potrivit informațiilor noastre, deși Nicușor Dan reușise împreună cu responsabilii din cadrul executivului să ajungă la un compromis, totul a fost aruncat în aer de intervenția PSD, de care Ciucă a ținut cont.

Ciucu: Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul

Într-un mesaj publicat marți, 28 februarie, pe pagina sa de Facebook, Ciprian Ciucu și-a anunțat demisia din fruntea organizației locale PNL București. Primarul Sectorului 6 nu a pomenit de neînțelegerile cu președintele partidului, menționând doar este nevoit să părăsească postura din cauza lipsei de timp

„Mi-am depus astăzi demisia din funcția de președinte al organizației PNL București. Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul. În acest context, Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început. Unele sunt deja finalizate, așa cum știți, iar altele sunt în derulare.

Pentru a le vedea devenite realitate este nevoie ca tot timpul și energia mea să le dedic oamenilor din Sectorul 6. Le urez succes colegilor din organizația PNL București, colegilor din Consiliul General și le spun că toate proiectele noastre pot fi duse la îndeplinire cu dedicare și seriozitate. De astăzi înainte pentru mine va fi și mai multă administrație dar și mai puțină politică”, a scris Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Rămâne de văzut cum acest gest va avea impact și asupra Consiliului General, unde Nicușor Dan este susținut de o majoritate formată din PNL, USR și PMP. În ciuda faptului că primarul general și-a declarat în momentul alegerilor interne din PNL susținerea pentru contracandidata lui Ciucu, acesta din urmă i-a fost până la urmă unul dintre puținele puncte de sprijin.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW