Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


Biroul Electoral Botoșani a decis renumărarea voturilor nule. Primii doi clasați sunt despărțiți de 14 voturi

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 29 septembrie 2020 Etichete:

Biroul Electoral de Circumscripţie Municipal Botoşani a hotărât, marţi, renumărarea tuturor voturilor nule din secţiile de votare din municipiul Botoşani, a declarat, pentru Agerpres, preşedintele BECM, Dorica Ţurcanu.

BECM a admis o contestaţie formulată de PNL, care a solicitat renumărarea voturilor nule înregistrate la alegerile locale de duminică atât în ceea ce priveşte primarul municipiului Botoşani, cât şi Consiliul Local al municipiului Botoşani.

„Noi am decis renumărarea voturilor nule, dar vom face acest lucru atunci când hotărârea va rămâne definitivă, pentru că avem făcută o contestaţie a PSD faţă de decizia adoptată astăzi (n.r.- marţi) de BECM”, a afirmat Ţurcanu.

Totodată, liberalii au cerut și renumărarea tuturor voturilor din cele 85 de secţii de votare, însă această solicitare a fost respinsă.

Cererile liberalilor au fost făcute după ce candidatul PNL, actualul primar Cătălin Flutur, a pierdut alegerile la o diferenţă de 17 voturi în favoarea candidatului social-democrat Cosmin Andrei.

CITEȘTE ȘI: Scandal în Botoșani, după alegerile locale / Candidatul PNL acuză concurența că ar fi încercat să fraudeze rezultatul votului

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW