Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Birchall, atac la Toader: Avocatul General al CJUE care îi dă o smetie domnului profesor universitar doctor, avocat, notar, rector și mare constituționalist Tudorel Toader

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 23 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Ana Birchall îl atacă pe Tudorel Toader, după ce Avocatul general al Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) a criticat în termeni duri ordonanța de urgență adoptată de Guvernul Dăncilă în 2018, prin care șeful Inspecției Judicare, al cărui mandat expirase, a fost menținut în funcție, ca interimar.

Ana Birchall îl atacă pe Tudorel Toader, după ce Avocatul General al CJUE a criticat ordonanța de urgență adoptată de Guvernul Dăncilă în 2018.

Fost ministru al justiției, Birchall este de părere că profesorul universitar Tudorel Toader ar trebui să le spună studenților săi că munca sa a fost sancționată de toate instituțiile europene, iar apoi să-și dea demisia de onoare.

Iată că după CEDO și Comisia de la Veneția, vine și Avocatul General al CJUE care îi dă o smetie domnului profesor universitar doctor, avocat, notar, rector și mare constituționalist Tudorel Toader. Opera lui politico-juridică mai primește un vot de blam din partea mediilor europene. Vă amintesc că ordonanțele de urgență despre care avocatul general spune că încalcă legislația și valorile UE au fost adoptate de dl ministru al Justiției Tudorel Toader, la comanda unor „centre de reflecție”, așa cum el însuși ne spunea. Domnule Rector și profesor, aveți curaj să le spuneți studenților în față că opera dvs politică și juridică de la minister a fost sancționată de toate instituțiile europene? Mai are sens să discutăm de o demisie de onoare?? Sau vorba aceea, dvs aveți mult curaj, doar că vă e frică să-l folosiți?”, a transmis Ana Birchall pe Facebook.

Iată că după CEDO și Comisia de la Veneția, vine și Avocatul General al CJUE care îi dă o smetie domnului profesor…

Publicată de Ana Birchall pe Miercuri, 23 septembrie 2020

CITEȘTE ȘI: Cum desființează avocatul general al CJUE ordonanța Guvernului Dăncilă, prin care a fost menținut în funcție șeful Inspecției Judiciare, Lucian Netejoru: ”Îndoieli cu privire la interesul guvernului român de a numi o anumită persoană”

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/birchall-atac-la-toader-avocatul-general-al-cjue-care-ii-da-o-smetie-domnului-profesor-universitar-doctor-avocat-notar-rector-si-mare-constitutionalist-tudorel-toader/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *