Wednesday, September 28, 2022
Jurnalism corect


Barurile, cluburile, discotecile și sălile de jocuri de noroc vor fi închise în Capitală / Masca de protecție, obligatorie pe o rază de 50 de metri în jurul școlilor

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 7 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Barurile, cluburile, discotecile și sălile de jocuri de noroc se vor închide în Capitală, la hotărârea Comitetului Municipal București pentru Situații de Urgență. Masca de protecție va fi obligatorie la 50 de metri în jurul școlilor. 

Prefectul Capitalei a anunțat noi măsuri, după ce, marți, s-a luat decizia ca restaurantele, teatrele și cinematografele să fie închise.

Comitetul Municipal București pentru Situații de Urgență a decis închiderea cluburilor, barurilor, discotecilor și a sălilor de jocuri de noroc, în contextul în care, miercuri, au fost înregistrate 514 noi cazuri de coronavirus în Capitală.

Casele de pariuri și loteriile vor rămâne deschise.

CMBSU a revenit asupra unei decizii privind purtarea măștii de protecție în jurul școlilor, reducând distanța de la 100 de metri la 50.

CITEȘTE ȘI: Restaurantele, teatrele și cinematografele din Capitală vor fi închise / Ce măsuri a adoptat CMSU București

Principalele declarații ale prefectului:

Barurile cluburile și discotecile nu erau precizate în această adresă, posibilitatea de propagare e mai mare în discoteci și cluburi decât terase și restaurante.

Am fost sesizați de la cetățeni care stau foarte aproape de școli, ne-am gândit și la copii și la părinții lor. CMSU a hotărât ca această distanță să fie micșorată la 50 de metri.

A treia hotărâre este o hotărâre inedită. Interzicerea jocurilor de noroc și a cazino-urilor pe raza Municipiului București. S-a emis această propunere, cu excepția pariurilor și loteriilor unde se eliberează bilet.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW