Monday, July 15, 2024
Jurnalism corect


Bărbatul care conducea barca scufundată în râul Mureş, reţinut pentru ucidere din culpă. Consumase alcool

By news.ro , in Stirile zilei , at 1 mai 2023 Etichete: , ,

Bărbatul care a organizat plimbarea pe râul Mureş, în urma căreia barca s-a răsturnat, iar un copil a murit, în timp ce altre patru persoane sunt acum căutate, printre care doi minori, este cercetat pentru infracţiunea de ucidere din culpă, el fiind reţinut pentru 24 de ore. Barca sa nu era înmatriculată, el nu deţinea certificat de conducător al ambarcaţiunii şi consumase şi alcool.

Din cercetări a reieşit că bărbatul care conducea barca nu deţine certificat de conducător al ambarcaţiunii, iar aceasta nu este înmatriculată.

Totodată, testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,31 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării de măsuri preventive”, a precizat IPJ Arad.

Poliţiştii fac cercetări faţă de bărbat, el fiind acuzat de ucidere din culpă. Pompierii din Timiş, sprijiniţi de colegii lor din Arad, au reluat reiau luni dimineaţă, misiunea de căutare a celor patru persoane dispărute în apele râului Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş.

CITEȘTE ȘI: Pompierii caută persoanele dispărute, după ce o barcă s-a răsturnat în râul Mureș. Un copil de 3 ani a murit, iar doi adulți și doi copii sunt de negăsit

Sursa foto: Poliția Română

Comentarii