Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Bărbatul care a agresat două femeie din București, săptămâna trecută, a fost arestat

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 2 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Individul care ar fi agresat, vinerea trecută, două femei în sectorul 6 al Capitalei a fost arestat. Poliția Română transmite că a fost identificat un bărbat de 33 de ani bănuit de săvârșirea agresiunilor.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat, marți, în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

„În urma cazului înregistrat săptămâna trecută pe raza sectorului 6, unde două femei au fost lovite de o persoană necunoscută, facem precizarea că în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Capitalei a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, bănuit de săvârșirea faptelor. Polițiștii Secției 25 l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, iar ieri acesta a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, judecătorii dispunând această măsură”, a transmis Poliția Capitalei.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Două femei au fost atacate în București, vineri, una dintre ele având nevoie de îngrijiri medicale. Ambele cazuri au fost reclamate la Secția 25 din Capitală, din sectorul 6, polițiștii luând în calcul varianta ca femeile să fi fost victimele aceluiași agresor.

Ambele cauze, sunt în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Polițiștii nu exclud ca ambele femei să fie victimele aceluiași agresor.

sursa foto: Dreams Time

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *