Sunday, April 5, 2020
Jurnalism corect


Bărbat prins în flagrant în timp ce se dădea drept procuror DNA și primea șpagă

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 14 februarie 2020 Etichete: , ,

Un bărbat a fost prins în flagrant, în Bistrița Năsăud, în timp ce primea suma de 1.000 lei de la cineva. Conform surselor mainnews.ro, acesta pretindea că este procuror anticorupție și că poate să ajute pe cineva să facă o plângere împotriva primarului din satul Livezile, cercetat de DNA într-un dosar de corupție.

„Astăzi, 14 februarie 2020, ofiţerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistrița-Năsăud, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, au realizat prinderea în flagrant a unei persoane fără calitate specială, în timp ce primea suma de 1.000 lei și mai multe bunuri de la un martor denunțător, pretinzând că poate să intervină în soluționarea unui dosar penal”, potrivit comunicatului DGA.

Bărbatul care se dădea procuror DNA a primit inițial de la denunțător suma de 3 000 de lei și carne de vânat, promițându-i acestuia din urmă că poate să soluționeze un dosar penal.

Acesta a fost denunțat, iar ca urmare a fost sesizată unitatea de parchet competentă și s-a organizat acțiunea de prindere în flagrant, care a avut loc în București.

La această oră se efectuează o percheziție la domiciliul suspectului, urmând ca acesta să fie dus la parchet pentru audieri.

sursa foto: Redacție

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *