Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Florin Cîțu, întâlniri cu vicepreședinții executivi ai Comisiei Europene la Bruxelles: Reforme și investiții, pe asta am insistat

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 12 mai 2021

Prim-ministrul Florin Cîțu a avut miercuri două întâlniri la Bruxelles cu vicepreședinții executivi ai Comisiei Europene, Margrethe Vestager și Valdis Dombrovskis, pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență.

Reforme și investiții, pe asta am insistat! O discuție excelentă cu Valdis Dombrovskis, vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, privind aspectele fiscale și bugetare ale Planului Național de Redresare și Reziliență. Am reconfirmat obiectivul guvernului de a asigura o relansare economică și o creștere economică durabilă post-pandemie”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook, după întâlnirea cu Valdis Dombrovskis.

Reforme și investiții, pe asta am insistat! O discuție excelentă cu Valdis Dombrovskis, vicepreședintele executiv al…

Publicată de Florin Cîţu pe Miercuri, 12 mai 2021

Prim-ministrul a purtat și o discuție cu Margrethe Vestager, oficial al Comisiei Europene.

Am avut o discuție detaliată cu Margrethe Vestager, vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, cu privire la prioritățile României prevăzute de Planul Național de Redresare și Reziliență. Sunt recunoscător Comisiei Europene pentru sprijin, îndrumare și cooperare”, a precizat premierul, după întâlnirea cu Vestager.

Am avut o discuție detaliată cu Margrethe Vestager, vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, cu privire la…

Publicată de Florin Cîţu pe Miercuri, 12 mai 2021

Guvernul negociază PNRR la Bruxelles

O delegație a Guvernului României, în frunte cu prim-ministrul Florin Cîțu, a negociat în aceste zile, la Bruxelles, ultimele detalii ale Planului Național de Redresare și Reziliență, prin care țara noastră va putea accesa finanțări de 29,2 miliarde de euro.

Șeful executivului a avut, marți, o cină de lucru cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, iar miercuri a purtat discuții cu vicepreședinții executivi ai executivului european, Margrethe Vestager și Valdis Dombrovskis.

La rândul său, ministrul finanțelor, Alexandru Nazare, a avut o întrevedere cu comisarul european pentru economie Paolo Gentiloni, iar marți a avut una și cu comisarul european pentru buget și administrație, Johannes Hahn.

La Bruxelles se află și ministrul proiectelor europene, Cristian Ghinea, care a participat la întâlnirea lui Florin Cîțu cu Margrethe Vestager.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com