Thursday, July 4, 2024
Jurnalism corect


Bărbat de 46 de ani, găsit mort în Sectorul 6, după ce a fost atacat cu bâte de doi tineri UPDATE

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 15 mai 2024 Etichete: , ,

UPDATE Cei doi inculpați, în vârstă de 16 și 20 de ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a decedat marți seara în urma unei agresiuni comise de doi tineri pe un bulevard din Sectorul 6. Potrivit informațiilor furnizate, acesta ar fi fost atacat cu bâte, suferind leziuni la cap, relatează news.ro.

Surse judiciare au precizat că victima are 46 de ani şi a fost lovită în cap cu bâte.

Potrivit informațiilor noastre, incidentul ar fi luat amploare după ce a izbucnit un scandal în Parcul Crângași. Acesta a pus în lumină un conflict între mai multe fete care intenționau să agreseze o altă fată, pentru care au solicitat intervenția inculpaților. Însă, într-o întorsătură neașteptată, victima a aflat de planuri și a decis să se prezinte la discuții împreună cu concubinul mamei sale. În timp ce fetele au reușit să aibă o discuție amiabilă, atmosfera a devenit tensionată între băieții implicați. Conflictul a escaladat rapid, culminând cu înarmarea inculpaților cu araci găsiți pe stradă și cu agresiunea asupra bărbatului de 46 de ani. În cadrul audierilor, inculpații au recunoscut pe larg evenimentele petrecute.

„La data de 15.05.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva a doi inculpați (cu vârste de 16 și 20 de ani), cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:
La data de 14.05.2024, în jurul orei 20:26, în timp ce se aflau în apropierea unui parc din Sectorul 6 București, în urma unui conflict spontan, cei doi inculpați i-au aplicat victimei, un bărbat de 46 de ani, numeroase lovituri cu obiecte contondente – araci din lemn pe care i-au luat de apropiere – în special în zona capului, provocându-i leziuni incompatibile cu viața.

Agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar protagoniștii s-au deplasat până în mijlocul unei intersecții, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile care au produs decesul victimei. La agresiuni a asistat un număr mare de persoane – pietoni și conducători auto, cărora le-au fost provocate sentimente de teamă, revoltă și indignare, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică.

Trupul victimei a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, în vederea efectuării autopsiei.

Față de cei doi inculpați a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi sesizat judecătorul judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile”, transmis autoritățile.

foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW