Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


Fostul ministru de Externe o contrazice pe Viorica Dăncilă: a primit actul de rechemare a lui George Maior

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 30 august 2019 Etichete: , ,

Teodor Meleșcanu, fost ministru de Externe, o contrazice pe Viorica Dăncilă referitor la cererea de rechemare a ambasadorului George Maior. Premierul a afirmat, joi, că nu a primit nicio solicitare de avizare de la Ministerul de Externe.

Teodor Meleșcanu a precizat, într-un comunicat de presă, că propunerea de rechemare a lui Maior a fost trimisă pe data de 8 mai 2019, urmând ca premierul să avizeze și apoi să trimită documentul la Cotroceni.

„Memorandumul privind propunerea de rechemare a dlui ambasador George Maior a fost trimis spre avizare prim-ministrului, prin poşta specială, la data de 8 mai 2019, aşa cum rezultă din documentul de expediţie, urmând ca după avizarea de către dna prim-ministru să fie trimis preşedintelui României.
În ceea ce o priveşte pe dna prim-ministru, nu este pentru prima oară când <rătăceşte> documentele pe care nu şi le asumă sau pe care nu doreşte să le respingă”, precizează fostul ministru de Externe, Teodor Meleșcanu.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că nu a primit nicio solicitare pentru rechemarea ambasadorului George Maior, menţionând că va discuta cu actualul ministru de Externe, Ramona Mănescu. „A fost o decizie politică la momentul acela, nu eram preşedintele partidului, dar acea hârtie care trebuia trimisă la Cotroceni nu a venit”, a spus Viorica Dăncilă.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW