Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Avocatul lui Gheorghe Dincă a cerut ca bărbatul să fie trimis în arest la domiciliu

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 17 ianuarie 2020 Etichete: , ,

Gheorghe Dincă a fost adus, vineri, la Tribunalul Olt pentru că procurorii DIICOT au cerut prelungirea măsurii arestului preventiv pentru încă 30 de zile, asta după ce bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea a 8 infracțiuni.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a cerut, vineri, la Tribunalul Olt, ca bărbatul să fie acuzat de doar 6 infracțiuni din cele 8 invocate de procurori.

Apărătorul susține că nu există dovezi conform cărora Gheorghe Dincă a violat-o pe Alexandra, în afară de spusele fetei. Acesta mai cere ca Dincă să fie scăpat de acuzația de omor în cazul Luizei.

Cu cele invocate, avocatul a cerut judecătorilor ca Gheorghe Dincă să fie arestat la domiciliu, conform surselor mainnews.ro.

În cazul lui Ștefan Risipițeanu, și el acuzat în acest dosar, avocatul cere control judiciar motivând că vecinul lui Gheorghe Dincă a fost sincer și a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu, motivând că „a greșit o singură dată”.

Întrebat de judecători el ce și-ar dori, Ștefan Risipițeanu a spus că nu vrea să se ducă acasă pentru că nu are din ce să se întrețină.

Context

Parchetul General a validat rechizitoriul dosarului Caracal, iar procurorii DIICOT au dispus trimiterea lui gheorghe Dincă în judecată.

Gheorghe Dincă este acuzat de procurori de 8 infracțiuni, printre care și omor calificat și profanare de morminte. Vecinul său, Ștefan Risipițeanu, acuzat de viol în acest dosar, este și el trimis în judecată.

„Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, transmite DIICOT.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW