Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Avocata tânărului care a produs accidentul mortal din 2 Mai: Nu e consumator de droguri. Părinții lui sunt oameni normali

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 20 august 2023 Etichete: , ,

Avocata tânărului care a  ucis doi oameni în accidentul de la 2 Mai, Luminița Popescu, spune despre acesta  e în stare de șoc și regretă „profund”. Ea susține că tânărul nu e consumator de droguri și că ar fi primit  stupefiantele la o petrecere, în Vama Veche, transmite Digi 24. 

Avocata Luminița Popescu a precizat jurnaliștilor că „tânărul nu a dat nicio declarație” anchetatorilor, fiind un drept al apărării. Ea dezminte ce s-a vehiculat în spațiul public și susține că familia nu l-ar fi răsfățat atât de mult încât să ajungă să consume de droguri. Mai mult decât atât, autoturismul implicat în accident este pe numele tatălui său, nu ar aparține tânărului.

„Sunt oameni simpli, oameni care nu au crescut un copil răsfăţat căruia i-au dat bani pentru droguri. Tatăl lui are două maşini, maşina pe care aţi văzut-o în fotografiile de pe Facebook este maşina tatălui. Maşina pe care o conducea este tot a tatălui. El nu are nimic pe numele lui. Doar ce a terminat liceul, se pregătea să intre la facultate”, a afirmat avocata Lumința Popescu, potrivit sursei citate.

Familia  tânărului care a provocat accidentul şi-a manifestat disponibilitatea de a-i ajuta pe cei care au fost răniţi în evenimentul rutier. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile duminică, de Judecătoria Mangalia, iar avocata sa a anunţat că nu va contesta această deciziei, notează news.ro.

Sursă foto: Digi 24

.

Comentarii