Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Autoritățile discută deschiderea unui centru de vaccinare drive-thru în București

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 26 aprilie 2021

Comitetul Național pentru Coordonarea Activităților privind Vaccinare anti-COVID ia în calcul deschiderea unui centru de vaccinare în Sectorul 6 al Capitalei, a anunțat prefectul Alin Stoica.

„Se discută pentru deschiderea de noi centre şi, cum a anunţat şi CNCAV, se va face un maraton de vaccinare în perioada 7-9 şi vom deschide şi drive-thru-uri. Avem deja discuţii în sensul acesta. Din câte ştiu eu, discuţii sunt pentru un drive-thru în Sectorul 6”, a declarat Alin Stoica pentru Digi 24.

Primul centru de vaccinare de tip drive-thru a fost deschis la sfârșitul săptămânii trecut, în Deva. Cetățenii s-au putut imuniza cu ser produs de compania Pfizer, direct din mașină, pe baza cărții de identitate, fără a fi necesară programare prealabilă prin platformă. În primele două zile de funcționare ale acestui centru s-au vaccinat peste 1.200 de persoane.

CITEȘTE ȘI: Cea mai mare tranșă de vaccin Pfizer va fi adusă luni în România / Colonelul Gheorghiță anunță maraton de vaccinare în București. Înscrieri pe loc, doar cu buletinul

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *