Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Atacatorul patronului Nuba București a fost identificat, dar încă nu este arestat. S-au activat mecanismele de cooperare internațională SURSE


Unii dintre patronii clubului Nuba București, Jean Sasu, a fost ataca cu cuțitul,  joi, 20 aprilie, în jurul orei 15.00, chiar în fața cafenelei pe care o deține din zona Dorobanți. Potrivit surselor Main News, agresorul a fost identificat. El este cetățean albanez și după ce a comis această faptă a reușit să iasă din țară, spre o destinație pe care nu o vom dezvălui, pentru bunul mers al anchetei penale.

Conform surselor noastre, au fost activate mecanismele de cooperare judiciară internațională, pentru a fi adus în țară și pentru a fi tras la răspundere penală. Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar victima susține că nu-l cunoaște și nici nu a intrat în conflict cu nimeni în ultima perioadă. Locația beneficiază, în prezent, de măsuri de protecție extinse.

Conform primelor informații ale Poliției Capitalei, atacul clientului Nuba a fost spontan, fără vreun motiv concret. Înainte de a-l înjunghia pe patronul cafenei care noaptea se transformă în club, a consumat în locație wiskey.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW