Saturday, December 2, 2023
Jurnalism corect


Patronul cafenelei Nuba din București, înjunghiat spontan. Poliția îl caută pe făptuitor


Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au intrat în alertă și cercetează un bărbat, client al cafenelei Nuba București, suspect că l-a  înjunghiat  pe unul dintre proprietarii localului, Sasu Jean, potrivit surselor Main News.  Incidentul s-a petrecut astăzi, 20 aprilie, în jurul orei 15.00. 

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni(n.r. în zona fesieră)fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, a transmis Poliția Municipiului București.

Potrivit primelor informații, gestul clientului de la Nuba a fost spontan, fără vreun motiv concret. El a fugit de la fața locului după acest atac, însă, imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere. Înainte de a-l înjunghia pe patronul cafenei care noaptea se transformă în club, a consumat în locație wiskey.

-Știre în curs de actualizare-

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW