Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Arhiepiscopia Dunării de Jos donează 10.000 de măşti pentru spitalele din Galaţi, Brăila şi Tecuci

By Madalina Balaceanu , in #NeImplicam , at 27 martie 2020 Etichete: , , ,

Arhepiscopia Dunării de Jos oferă 10.000 de măști de protecție pentru personalul medical, auxiliar și pacienții din spitalele din Galați, Brăila și Tecuci.

„Arhiepiscopia Dunării de Jos vine în sprijinul spitalelor din municipiile Galaţi, Brăila şi Tecuci prin oferirea de măşti de protecţie şi cărţi de rugăciune pentru personalul medical şi auxiliar, dar şi pentru pacienţii veniţi în ambulatoriu în unităţile medicale.

În acest sens, Arhiepiscopia Dunării de Jos a achiziţionat în aceste zile 10.000 de măşti de protecţie pentru a fi donate împreună cu cărţi de zidire sufletească mai multor Spitale din Eparhia Dunării de Jos.

Astăzi, 27 martie 2020, Spitalul Clinic de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi a primit de la Centrul eparhial ajutoarele pregătite, care au constat în 2000 de măşti de protecţie şi 400 de cărţi de rugăciune”, se arată pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

De asemenea, între Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Eremia Grigorescu” din Galați și Centrul eparhial a fost încheiat un protocol de colaborare prin care Arhiepiscopia Dunării de Jos oferă gratuit hrană angajaților în perioada pandemiei de Covid-19.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *