Sunday, July 25, 2021
Jurnalism corect


O companie din România a donat 1.500.000 de lei către Crucea Roșie Română, pentru achiziția de echipamente medicale necesare în perioada Covid-19

By Madalina Balaceanu , in #NeImplicam , at 13 aprilie 2020 Etichete:

O companie din România donează 1.500.000 de lei către Crucea Roșie Română, în contextul combaterii epidemiei de Covid-19. Prin această decizie, compania va sprijini personalul medical din prima linie, oferind fonduri pentru achiziția de echipamentele medicale necesare pentru a face față pandemiei.

Este vorba despre Procter & Gamble România, producător al unor branduri precum Ariel, Fairy și Always.

Compania va sprijini personalul medical din prima linie, oferind sistemului local de sănătate fonduri destinate achiziționării de echipamente medicale necesare pentru a face față pandemiei. În același timp, P&G este alături de cei afectați prin donații de produse esențiale – până în prezent, peste 50 de tone de produse de igienă personală și a casei au fost direcționate către personalul medical și către persoanele aflate în carantină sau în izolare la domiciliu. De altfel, P&G colaborează îndeaproape cu Crucea Roșie Română, pentru a identifica și alte acțiuni prin care poate susține comunitățile locale.

“În aceste momente grele, care afectează fiecare aspect al vieților noastre, P&G și brandurile sale își unesc eforturile cu Crucea Roșie Română, pentru a acționa ca o forță a binelui în sprijinul comunităților. Grija pentru cei care au grijă de noi și pentru cei care au nevoie de ajutorul nostru este o prioritate,” a declarat Antoine Brun, Vicepreședinte P&G South East Europe.

Mulțumim partenerului nostru tradițional P&G, care a venit în sprijinul Crucii Roșii Române cu materiale de igienă încă din primul moment al declanșării crizei. Este o contribuție semnificativă, care a permis organizației noastre să intervină într-un timp foarte scurt pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile aflate în izolare sau a persoanelor aflate în centrele de carantină. Sprijinul financiar oferit de P&G este deopotrivă esențial în aceste momente, când eforturile noastre sunt direcționate către asigurarea de echipamente medicale unităților sanitare, care luptă în fiecare moment pentru salvarea de vieți omenești,” a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română. 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *