Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Arestați după ce au obligat o persoană cu handicap să se prostitueze în Capitală

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 14 august 2024 Etichete:

Două persoane au fost arestate preventiv, fiind acuzați de procurorii DIICOT de trafic de persoane după ce ar fi obligat o femeie cu handicap de grad II la practicarea prostituției. 

„Din materialul probator administrat a rezultat că în vara anului 2024, unul dintre aceștia, prin intermediul unei rețele de socializare, a recrutat o persoană vătămată în scopul exploatării sexuale. Inculpatul a transportat și adăpostit victima în locuința sa, împotriva voinței acesteia și prin acte de agresiune fizică și psihică, dar și profitând de vădita vulnerabilitate a acesteia (handicap de grad II) a obligat-o la practicarea prostituției. Sumele de bani obținute au fost însușite în totalitate de către inculpat.

Cercetările au reliefat că acesta a fost sprijinit în activitatea infracțională de către coinculpat, care a împiedicat victima să fugă din locuință, să anunțe organele de urmărire penală cu privire la situația în care se afla și prin amenințări a obligat-o să continue practicarea prostituției”, au transmis procurorii.

Sursa foto: Poliția Română

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW