Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Aproape 200 de blocuri din București, fără apă caldă

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 7 noiembrie 2022 Etichete: , ,

Locuitorii din aproximativ 200 de blocuri situate în sectoarele 4, 5 și 6 ale Capitalei nu au apă caldă. Compania municipală Termoenergetica, responsabilă de gestionarea rețelei, anunță lucrări de intervenție și dă asigurări că până cel târziu joi situația va fi remediată. 

Angajații Termoenergetica efectuează lucrări pentru reîntregirea rețelei primare în zona Căii Ferentari din Sectorul 5, după finalizarea lucrărilor de înlocuire a aproximativ 1 km de conductă.  Până joi, 10 noiembrie, furnizarea agentului termic va fi sistat pentru opt puncte termice, care alimentează aproximativ 70 de blocuri. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Calea Ferentari, Șoseaua Sălaj și străzile Spătaru Preda și Năsăud.

Totodată, bucureștenii care locuiesc în zona Bulevardului Geniului din Sectorul 6 nu vor avea apă caldă în parametri optimi până miercuri, 10 noiembrie, din cauza unei avarii la Magistralei Grivița, DN 700.

Tot până miercuri va fi oprită apa caldă pentru aproximativ 77 de blocuri și Grădinița nr.195, situate  în zona Iuliu Maniu din Sectorul 6.

În zona Calea Văcărești din Sectorul 4 aproximativ 38 de blocuri și Școala Generală nr.100 nu vor avea apa caldă. Termenul asumat de Termoenergetica pentru remediere este până joi.

CITEȘTE ȘI: Contracte de peste 1 miliard lei, încheiate de Primăria Capitalei pentru înlocuirea conductelor de termoficare

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW