Wednesday, July 3, 2024
Jurnalism corect


ANAF scoate la licitație jumătate din hotelul Euro Grivița, pentru recuperarea prejudiciilor în dosarele Udrea-Cocoș

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 6 iunie 2024

ANAF a scos la vânzare jumătate din Euro Hotels Grivița, un hotel situat în apropierea Gării de Nord, la un preț de aproximativ 17 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru recuperarea prejudiciilor în dosarele de corupție deschise de DNA împotriva Elenei Udrea și a lui Dorin Cocoș, potrivit Profit.ro.

Astfel, o cotă de un sfert din hotel, care aparține Elenei Udrea, este vândută pentru 8,42 milioane de lei (inclusiv TVA) și o altă cotă de un sfert din hotel, care aparține lui Dorin Cocoș, este vândută la același preț de 8,42 milioane de lei (inclusiv TVA).

ANAF a scos la licitație mai multe bunuri aparținând Elenei Udrea, în special terenuri.

Euro Hotel Grivița a fost construit în 1905 și a fost redeschis în 2014, după ce a fost complet renovat. Hotelul este situat aproape de Gara de Nord. Interiorul hotelului este amenajat în stil clasic și oferă toate dotările necesare pentru un hotel de 4 stele. De asemenea, hotelul dispune de două săli de conferințe, unde se pot organiza evenimente.

Licitațiile au loc pe 3 iulie și se vor licita două cote de câte 1/4 din aceeași proprietate, deținute separat de Dorin Cocoș și Elena Udrea, fiecare având un preț de pornire de 7,08 milioane lei.

Cei doi au fost căsătoriți și au divorțat în 2013.

 

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW